Verzending

Leveringskosten en levertijden sportprijzen

Wij streven ernaar alle bij ons bestelde producten binnen 5 werkdagen te verzenden. U kunt in de kassa bij opmerkingen de uiterste leverdatum invullen, wij zullen er dan voor zorgdragen dat de bestelling op tijd bij u word afgeleverd. Het kan voorkomen dat een product niet bij ons of bij een van onze leveranciers op voorraad is. In dat geval zullen wij u binnen 2 werkdagen op de hoogte stellen en trachten een passend alternatief te bieden. Indien gewenst annuleren wij de bestelling en ontvangt u uw aankoopbedrag terug.

Wij verzenden met DPD en PostNL.  Zodra je pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een E-mail met een Track & Trace code.
Hiermee kunt je het pakket de volgende dag online op de voet volgen.
Zodra het pakket verzonden is zijn wij niet meer aansprakelijk of verantwoordelijk voor de aflevering van het pakket op een onjuist afleveradres of afleverdatum.

Track & Trace

Je ontvangt per email de Track & Trace van PostNL met de verwachte levertijd. Het tijdsvak wat DPD of PostNL aangeeft is een verwachting en geen garantie. 

 

Ben je niet thuis?

De bezorger zal het pakket bij de buren afgeven. Lukt dit niet? Dan komt de bezorger de volgende dag opnieuw langs. Als de bezorger het pakket niet kan afleveren, dan zal het pakket na de tweede bezorgpoging op het dichtstbijzijnde PostNL-afhaalpunt worden bezorgd. De locatie van het PostNL-afhaalpunt kun je zien via de Track & Trace of op het notificatie briefje van de bezorger.Wij hanteren de volgende verzendkosten:

Verzendkosten paketten Nederland

  • Bij een bestelling tot € 150.00 rekenen wij € 7.95.
  • Bij een bestelling boven de € 150.00 rekenen wij GEEN verzendkosten.

Verzendkosten paketten Belgie

  • Bij een bestelling tot € 150.00 rekenen wij € 7.95.
  • Bij een bestelling boven de € 150.00 rekenen wij GEEN verzendkosten.
Afhalen
 
In de periode van 17 juli t/m 11 augustus is afhalen bij ons in de winkel niet mogelijk.
 
Bij afhalen rekenen wij geen kosten. Afhalen op werkdagen van 10:00uur tot 14:00uur.Recycling verzenddozen

Wij van Copa sportprijzen hergebruiken onze verzenddozen. Hierdoor willen wij een steentje bijdragen aan een beter milieu. Met alle zorg verpakken wij uw producten in, en zorgen voor een goede bezorging bij u thuis.