Sportprijzen blog

Sportbeelden, een mooie prijs voor sporters

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Sporttrofee
  • 0
Sportbeelden, een mooie prijs voor sporters

Ben je een organisator van een sport evenement en wil je de winnaar graag voorzien van een mooie prijs die hij met trots ergens een plaatsje in huis zal geven? In dat geval ben je hier bij Copasportprijzen.nl aan het juiste adres! Wij bieden onze klanten immers de mogelijkheid om prachtige sportbeelden in huis te halen! Of je nu van plan bent om een kampioenschap te organiseren in het darten, het bowlen, op vlak van atletiek of van verschillende teamsporten waaronder basketbal en voetbal, in al deze gevallen zijn er in ons assortiment zonder twijfel sportbeelden terug te vinden die aan al je verwachtingen zullen weten te voldoen. Twijfel dan ook niet langer en ontdek ons zeer ruime aanbod aan de mooiste sportbeelden vandaag nog!

Business en jubileum awards, een prachtig geschenk

Business en jubileum awards, een prachtig geschenk

In het leven van een mens vinden er tal van mooie gebeurtenissen plaats. In eerste instantie is er het privé aspect. Mensen die elkaar graag zien en er voor hebben gekozen om lief en leed met elkaar te delen, iets mooiers bestaat er eigenlijk niet. Deze mensen zullen op een bepaald ogenblik in hun leven een 25- of misschien zelfs 50-jarig jubileum vieren. Het spreekt voor zich dat dit een bijzonder cadeautje verdient. Op de markt zijn tegenwoordig verschillende mooie business en jubileum awards terug te vinden die stuk voor stuk beschikken over een zeer stijlvol design. We zijn er van overtuigd dat u hier ieder koppel een plezier mee zult doen.

Naast het privé aspect is er natuurlijk ook het zakelijke. Wanneer iemand die u kent of bijvoorbeeld uw partner een lange carrière heeft gehad binnen een bepaalde sector verdient hij of zij het wel om eens in de bloemetjes te worden gezet. Ook in dit geval kan het een interessante keuze zijn om bijvoorbeeld een mooie award te schenken. Er zijn business awards terug te vinden in de meest uiteenlopende uitvoeringen waardoor er altijd wel een exemplaar te vinden is die perfect alle verwachtingen zal weten in te lossen.

Mooie en gepersonaliseerde medailles bestellen?

Mooie en gepersonaliseerde medailles bestellen?

Bent u op zoek naar een kwalitatieve webwinkel waar u de mooiste medailles kan bestellen? Zou u liever geen gebruik willen maken van een standaard afbeelding, maar wilt u, uw eigen logo op de medaille plaatsen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Hier bij Copasportprijzen.nl kunt u als klant een keuze maken uit een zeer groot aanbod aan mogelijkheden die ook nog eens gepersonaliseerd kunnen worden. Onze medailles zijn verkrijgbaar in de kleuren brons, zilver en goud terwijl het halslint steeds gratis wordt meegeleverd. Dit alles zorgt er voor dat u door medailles te bestellen hier bij Copasportprijzen.nl niet alleen kunt rekenen op mooie en kwalitatieve medailles, daarnaast kunnen ze ook nog eens aangekocht worden tegen een zeer interessante prijs. Aarzel dan ook niet langer en ontdek meteen ons aanbod aan mogelijkheden om medailles te bestellen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »