Verzending NL en BE
Gratis verzending vanaf €150.00 Nederland en België
Personalisatie mogelijk
Grootste collectie sportprijzen
Kan ik een trofee laten graveren en personaliseren?

Kan ik een trofee laten graveren en personaliseren?

0 reactie minuten lezen
Kan ik een trofee laten graveren en personaliseren?

Graveeropties voor uw trofee

Winnaars van een trofee zien graag hun eigen naam op hun unieke prijsbeker. Met dat in gedachten, is een van de beslissingen die u moet nemen wanneer u nieuwe trofee koopt, het type gravure dat u voor de prijs gaat gebruiken. Bijna alle sportprijzen hebben een gedeelte waarop een gravure op geplaatst kan worden, meestal met informatie die direct verband houdt met de prijs. Meestal is er ruimte voor de naam van de prijs, de naam van de ontvanger, de datum van het evenement. Er is vaak ook een mogelijkheid om een eigen logo/afbeelding te graveren.

Bij het bestellen van uw sportprijs kan een van onze medewerkers u helpen bij het maken van uw graveerproef ter beoordeling en goedkeuring. 

Graveerplaatjes op een prijsbeker of trofee

Vaak wordt een gravure gemaakt op een kunststof of metaal plaatje met behulp van een laser graveermachine of mechanische graveermachine. Ook kunnen metalen platen gesublimeerd worden (een afdrukmethode doormiddel van een hittepers). Deze platen worden vervolgens op de voet van de prijs of trofee geplakt. Deze aluminium platen kunnen worden voorzien van een full-color opdruk die op de prijsbekers kan worden gemonteerd.

Rechtstreeks op glas graveren

Veelal alle glazen trofeeën kunnen rechtstreeks worden gegraveerd op glazen trofeeën. Doormiddel van laser graveren krijg je een chique effect op het glas. Door deze methode kan je meer teksten en logo's graveren. Na het bestellen van een glazen trofee krijg je altijd een voorbeeld te zien voor akkoord. Na het accorderen zal de trofee worden gegraveerd.

Glas trofee

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »