Verzending NL en BE
Gratis verzending vanaf €150.00 Nederland en België
Personalisatie mogelijk
Grootste collectie sportprijzen
Business en jubileum awards, een prachtig geschenk

Business en jubileum awards, een prachtig geschenk

0 reactie minuten lezen
In het leven van een mens vinden er tal van mooie gebeurtenissen plaats. In eerste instantie is er het privé aspect. Mensen die elkaar graag zien en er voor hebben gekozen om lief en leed met elkaar te delen, iets mooiers bestaat er eigenlijk niet. Deze mensen zullen op een bepaald ogenblik in hun leven een 25- of misschien zelfs 50-jarig jubileum vieren. Het spreekt voor zich dat dit een bijzonder cadeautje verdient. Op de markt zijn tegenwoordig verschillende mooie business en jubileum awards terug te vinden die stuk voor stuk beschikken over een zeer stijlvol design. We zijn er van overtuigd dat u hier ieder koppel een plezier mee zult doen.

Naast het privé aspect is er natuurlijk ook het zakelijke. Wanneer iemand die u kent of bijvoorbeeld uw partner een lange carrière heeft gehad binnen een bepaalde sector verdient hij of zij het wel om eens in de bloemetjes te worden gezet. Ook in dit geval kan het een interessante keuze zijn om bijvoorbeeld een mooie award te schenken. Er zijn business awards terug te vinden in de meest uiteenlopende uitvoeringen waardoor er altijd wel een exemplaar te vinden is die perfect alle verwachtingen zal weten in te lossen.

Prachtige business en jubileum awards

Wanneer u een kijkje neemt in ons aanbod aan business en jubileum awards zult u merken dat er voor iedereen wat wils in is terug te vinden. Neem nu bijvoorbeeld de mooie "Glazen Trofee met Handshake". Deze prachtige award staat mooi in iedere woonkamer en geeft een absolute blijk van respect weer. Door deze award, inclusief gepersonaliseerde tekst te schenken aan een voormalige medewerker of collega zorgt u er voor dat jullie samenwerking een mooie afsluiter krijgt. Bent u op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor een jubileum? Zowel voor een 25 als 50-jarig jubileum zijn er op de markt enkele zeer mooie awards terug te vinden die er bijzonder stijlvol uitzien. Misschien wilt u gewoon het aantal jaar in een award laten verwerken of heeft u het meer begrepen op twee mooie glazen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 


Awards personaliseren met eigen tekst

Een zakelijke mijlpaal bereiken is net als het vieren van een jubileum een zeer belangrijke gebeurtenis. Ongetwijfeld betreft het een persoon die u goed kent waardoor u graag een extra, persoonlijke touch zult willen geven aan uw geschenkje. Wanneer u er voor kiest om een mooie business of jubileum award aan te kopen beschikt u over de mogelijkheid om deze te voorzien van een bepaalde tekst. Deze tekst is steeds inbegrepen in de prijs van de award waardoor u op dit vlak geen rekening dient te houden met een bepaalde meerprijs. Op het eerste zicht is het misschien een beetje onwennig om een persoonlijke tekst op de award te laten zetten, maar dat is maar schijn. De persoon aan wie u de award zult overhandigen zal er ongetwijfeld zeer ontroerd door zijn en zal u nooit vergeten. Door het laten plaatsen van een eigen gemaakte tekst zorgt u er dus sowieso voor dat de business of jubileum award van uw keuze altijd een tikkeltje persoonlijker en dus specialer wordt.


De mooiste awards tegen de scherpste prijs

Hier bij Copasportprijzen.nl bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit een groot aantal prachtige business en jubileum awards. Zoals u reeds heeft kunnen lezen zijn deze awards niet alleen verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen, daarnaast kunnen ze ook nog eens worden gepersonaliseerd met een stukje eigen tekst. Bent u met andere woorden ook op zoek naar een leuk geschenk voor een belangrijke zakelijke mijlpaal of een jubileum? Aarzel dan niet langer en haal één van onze bijzondere business en jubileum awards vandaag nog in huis tegen de best mogelijke prijs!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »