Bestel nu en betaal later (Klarna)
Gratis verzending vanaf €150.00 Nederland en België
Gratis graveren op bekers
Grootste collectie sportprijzen
Mooie en gepersonaliseerde medailles bestellen?

Mooie en gepersonaliseerde medailles bestellen?

0 reactie minuten lezen
Bent u op zoek naar een kwalitatieve webwinkel waar u de mooiste medailles kan bestellen? Zou u liever geen gebruik willen maken van een standaard afbeelding, maar wilt u, uw eigen logo op de medaille plaatsen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Hier bij Copasportprijzen.nl kunt u als klant een keuze maken uit een zeer groot aanbod aan mogelijkheden die ook nog eens gepersonaliseerd kunnen worden. Onze medailles zijn verkrijgbaar in de kleuren brons, zilver en goud terwijl het halslint steeds gratis wordt meegeleverd. Dit alles zorgt er voor dat u door medailles te bestellen hier bij Copasportprijzen.nl niet alleen kunt rekenen op mooie en kwalitatieve medailles, daarnaast kunnen ze ook nog eens aangekocht worden tegen een zeer interessante prijs. Aarzel dan ook niet langer en ontdek meteen ons aanbod aan mogelijkheden om medailles te bestellen!

Prachtige sport medailles bestellen in reliëf

U kunt hier bij Copasportprijzen.nl niet alleen gewone medailles bestellen, daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor speciale sport medailles die zijn voorzien van reliëf. De speciale reliëf structuur zorgt er voor dat de medailles niet vlak zijn, maar de afbeelding er als het ware uit springt. Op deze manier krijgen uw medailles meteen een zeer bijzondere en duurdere uitstraling. Dergelijke medailles bestellen zorgt er voor dat u de winnaars van uw evenement kan voorzien van een prachtige prijs die ze zonder twijfel een mooie plaats zullen geven in hun woning! Bent u met andere woorden op zoek naar echt mooie en bijzondere medailles om te bestellen? In dat geval is een kijkje nemen in ons uitgebreide aanbod aan sport medailles in reliëf voor u absoluut een interessante keuze!


Medailles bestellen voor carnaval?

Bent u op zoek naar leuke medailles met een extra speelse uitstraling, bijvoorbeeld voor carnaval? Ook in dat geval bent u hier bij ons aan het juiste adres! Medailles bestellen in het thema van carnaval is mogelijk in goud, zilver en brons en uiteraard kunt u een keuze maken uit tal van verschillende afbeeldingen. Wilt u ook medailles bestellen voor carnaval bij ons? In dat geval worden deze steeds geleverd in combinatie met een volledig gratis halslint. Bent u niet zo te vinden voor de standaard afbeeldingen die in ons aanbod zijn terug te vinden? Dat is geen enkel probleem! Medailles bestellen voor carnaval kan namelijk ook probleemloos met uw eigen logo waardoor er een extra persoonlijke touch aan wordt gegeven! Hoe dan ook, wilt u medailles bestellen voor carnaval, dan helpen wij u graag verder!


Medailles met eigen logo bestellen

Als bedrijf, maar ook als bijvoorbeeld sportvereniging of als school kunt u er op een bepaald ogenblik aan denken om een eigen evenement te organiseren. U kunt er in deze situatie dan wel voor kiezen om een gewone, standaard medaille te bestellen, maar het is toch veel leuker om medailles met eigen logo te laten maken? Medailles met eigen logo kunnen hier bij Copasportprijzen.nl worden besteld tegen de beste prijs. Vaak wordt gedacht dat dergelijke medailles handenvol geld moeten kosten, maar we kunnen u alvast verzekeren dat, dat niet het geval is, in tegendeel. Bent u dus met andere woorden van plan om een leuk evenement te organiseren en wilt u de winnaars een mooi en gepersonaliseerd aandenken geven? In dat geval is kiezen voor medailles bestellen met eigen logo voor u ongetwijfeld een interessante keuze!


Medailles bestellen tegen de beste prijs

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, welke medailles u ook wenst te bestellen, wij hier bij Copasportprijzen.nl garanderen onze klanten steeds de best mogelijke prijs. Of u nu op zoek bent naar kleine medailles van 32 tot 50mm of u een voorkeur heeft voor medailles van 60 tot 90 mm, wij leveren ze allemaal en dat zonder dat u rekening dient te houden met een hoog kostenplaatje. Wilt u graag de bestelde medailles in een mooi doosje stoppen? Ook dat is uiteraard geen probleem. Op vlak van doosjes kunt u dan ook steeds een keuze maken uit een aantal prachtige exemplaren die eveneens aangekocht kunnen worden tegen een zeer interessante prijs!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »