Verzending NL en BE
Gratis verzending vanaf €150.00 Nederland en België
Personalisatie mogelijk
Grootste collectie sportprijzen
Sportbekers

Sportbekers

0 reactie minuten lezen

Sportbekers

Copa sportprijzen levert een ruim en uniek assortiment aan sportbekers. Wij beschikken over een eigen productieruimte waar wij onze bekers zelf ontwerpen en samenstellen. Een beker is geschikt voor elke sport of activitet. In de sport is het gebruikelijk om kampioenen te huldigen en daarbij een sportbeker aan te reiken aan het team of individu die de prestatie heeft geleverd. Een sportprijs in de vorm van een beker heeft tenslotte een blijvende betekenis.

Bekers zijn te verkrijgen in diversen formaten, namelijke klein, middel en groot. De kleine en middelgrote beker wordt het meest gebruikt om elk individu van het team een prijs te geven.

Wisselbeker

Grote bekers worden vaak gebruikt als wisselbeker of als hoofdprijs. Bij diversen sporten waarbij jaarlijks een terugkerend toernooi wort georganiseerd krijgt meestal het winnende team de wisselbeker mee naar huis of krijgt hij een mooi plaatsje toegewezen in de kantine van de vereniging van het winnende team. 

Materiaal bekers

Het materiaal wat gebruikt word is in de regel van metaal en kunststof.
De goedkope bekers zijn vaak van kunststof vervaardigd en de duurdere bekers bestaan uit metaal. Deze worden  gemonteerd op een marmer, houten of kunststof voet. Je hebt ze met deksel en zonder deksel. Als er een deksel op zit kan daar in de meeste gevallen een afbeelding in verwerkt worden doormiddel van een sportafslag of een eigen logo. Als finishing touch kan er op de marmer voet een plaatje worden geplaatst met bijbehorende tekst. Bij Copa sportprijzen is deze service gratis inbegrepen voor onze klanten.


Bent u op zoek naar sportbekers dan bent u bij Copa sportprjzen op het juiste adres.
Lekker makkelijk online sportprijzen kopen voor uw aanstaande sportevenement.
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »