Verzending NL en BE
Gratis verzending vanaf €150.00 Nederland en België
Personalisatie mogelijk
Grootste collectie sportprijzen
Sportprijzen graveren

Sportprijzen graveren

0 reactie minuten lezen

 

Sportprijzen kunnen worden gebruikt om personen te motiveren om hun grenzen te verleggen en er toe doen de beste te zijn in hun sport. Of het nu om sport gaat op het hoogste niveau of een activiteit op een sportdag van school, iedereen hunkert naar herkenning.

Een populaire manier om zich gewaardeerd te voelen is door middel van het krijgen van een trofee waarin hun naam en prestatie word gegraveerd. Succes wordt dus gedefinieerd door middel van sportbekers, trofeeën en medailles. 

Graveer methodes

De meest toegepaste manier van graveren is het graveren met een conventionele graveermachine.
Met deze techniek is het mogelijk om kampioensschalen, medailles, graveerplaatjes van kunststof en aluminium te voorzien van een gravure.  

Lasergraveren wordt veel toegepast bij het personaliseren van glazen trofeeën, metalen borden en kunststof laserplaatjes voor bekers en standaards.
Kampioensschaal


Door deze technieken te gebruiken is het mogelijk om al uw trofeeën te personaliseren met een tekst en afbeelding naar keus. Copasportprijzen.nl levert gegraveerde sportprijzen met de hier bovengemelde technieken. Deze zijn snel en simpel te bestellen via onze webshop.
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »