Verzending NL en BE
Gratis verzending vanaf €150.00 Nederland en België
Gratis graveren op bekers
Grootste collectie sportprijzen
Sportprijzen voor iedereen

Sportprijzen voor iedereen

0 reactie minuten lezen
Wij hebben een ruim assortiment prijzen in onze webshop. Voor veel verschillende sporten hebben wij sportbekers en medailles. Werkt u op een basisschool en is er een toernooi? Alle leerlingen doen veel enthousiaster mee als er wat te winnen valt. Wij leveren aan iedereen van particulieren tot aan bedrijven. Voor elke wedstrijd en spelletjesdag hebben wij de leukste prijzen voor de deelnemers, dit brengt wat extra strijdlustigheid in het spel en zorgt voor een geweldige wedstrijd. Bij onze sportprijzen kunt u kiezen uit een van onze afbeeldingen of een eigen afbeelding. U kiest en wij zorgen ervoor. Laat de spelen maar snel beginnen met de sportprijzen van Copasportprijzen.nl!

De mooiste medailles

Bij ons kunt u verschillende soorten medailles kopen, wij zullen hieronder even toelichten wat voor medailles dit zijn. Voor ieder wat wils, wij proberen voor u het kiezen wat makkelijker te maken met deze uitleg:

Medailles 32-50MM: Dit heeft te maken met de grootte van de medaille, deze zijn tussen de 3,2 en 5 CM.

Medailles 60-90MM: Dit zijn de grotere medailles, tussen de 6 en 9 CM.

Sportmedailles in reliëf: Deze zijn ook beschikbaar in verschillende maten en de afbeelding staat in 3D op de achtergrond

Sleutelhangers: Dit zijn medailles die met een ring aan een sleutelbos gehangen kunnen worden. Dit is erg leuk, omdat je zo jouw prijs overal mee naar toe kan nemen.

Carnavalsmedailles: Deze medailles kunt u bestellen met eigen afbeelding of een leuke carnavalsafbeelding.

Wij bieden in ons assortiment ook medaille doosjes aan, wil je medailles kopen is het ook handig om de doosjes erbij te geven. Hier kan de winnaar zijn prijs mooi in bewaren en ergens neerzetten zonder dat de gewonnen medaille beschadigd raakt. Zo blijft een sportprijs altijd mooi en onbeschadigd.


Onze sportbekers

Ook sportbekers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij de aanschaf kan je bedenken waarvoor de beker bedoeld is. Gaat het om kleine kinderen is een reusachtige beker misschien niet zo handig, maar daarentegen wel heel erg leuk! Wij hebben 3 maten bekers, luxe bekers en bekers met een sportfiguur erop.  Bij de bekers met sportfiguren erop kan je kiezen uit meerdere figuren voor op de beker. Het leuke aan de sportbekers van Copasportprijzen.nl is dat ze er in allerlei kleuren, vormen en maten zijn, waardoor er voor elke wedstrijd en leeftijdscategorie de juiste beker is. Onze luxe sportbekers zijn verkrijgbaar in diverse formaten en zien er prachtig uit in elke huiskamer, deze zijn het zeker even waard om naar te kijken! Misschien ziet u er wel één die geschikt is als hoofdprijs voor uw toernooi, wie zal het zeggen?


Wat vindt u?

Wij zijn altijd bereid om naar de klant te luisteren en om dingen te verbeteren. Wij vroegen ons af wat u nou vindt van onze sportprijzen. Hoe vindt u het om bij ons medailles te kopen en wat vindt u van onze sportbekers? Laat hieronder een reactie achter met uw mening, wij zijn erg benieuwd naar wat u te zeggen heeft!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »