Verzending NL en BE
Gratis verzending vanaf €150.00 Nederland en België
Personalisatie mogelijk
Grootste collectie sportprijzen
Voetbalseizoen 2014/2015 van start

Voetbalseizoen 2014/2015 van start

0 reactie minuten lezen

Voetbal bekers en medailles siezoen 2014/2015

Nieuwe ronde nieuwe kansen voor het aankomende voetbalseizoen. Trainingen zijn weer begonnen en oefenwedstrijden staan weer op het programma. Voorbereidingen worden getroffen voor de competitie. Er zal weer gestreden worden om de prijzen. Prijzen in de vorm van bekers en medailles. Zoals gebruikelijk worden deze verdiend bij voetbaltoernooien en kampioenschappen. Ook de individuelen prijzen zoals beste voetballer, beste keeper, topscorrer enz, worden verdeeld onder de spelers en teams.

Bekers en medailles voor voetbal

Bij Copa sportprijzen zijn wij gespecialiseerd in sportprijzen voor de voetbalsport. In ons ruime en unieke assortiment hebben wij alles wat u nodig heeft. Zoekt u bijvoorbeeld een wisselbeker, kampioenschaal, medailles, sportbeelden of sportbekers, wij kunnen dit alles snel leveren. De meeste van onze prijzen kunnen worden voorzien van uw eigen logo, dit om het net iets specialer te maken.


Hoe kunnen wij u helpen?

Ongeacht uw smaak of stijl, wij kunnen voor u de perfecte trofee op tijd  leveren voor uw toernooi of kampioenschap. 

Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste sportprijzen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn hier om u te helpen uw toernooi een groot succes te laten worden voor uw club.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »